Tordera acollirà la festa-torneig Joan Petit 2017


amics joan petitEl 27 de maig d’aquest any, Tordera serà la seu de la 17a festa torneig Joan Petit 2017. La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer impulsa cada any a una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil. El torderenc Joan Torner n’és el president i la història neix arrel d’una experiència viscuda amb el seu fill Joan que va patir un càncer quan era petit. El nen que jugava al Club Patí Tordera i li agradava l’hoquei sobre patins, no va poder superar la malaltia. És per aquest motiu que en Joan Torner i la seva dona varen engegar aquest projecte amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius. Carme Vila presidenta del CPTordera explica com neixen els contactes per tal de que el nostre municipi hagi estat escollit per acollir l’esdeveniment.

Vila joan petit 1

La trobada consistirà en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys que es durà a terme a la pista del parroquial i que compaginarà amb activitats lúdiques pel poble durant tota aquella jornada, des de les 10 del matí fins a la cloenda de l’activitat. Des de ja fa setmanes, un equip de persones està treballant amb reunions setmanals per coordinar la cita.

Vila joan petit 2

Calculen que aproximament uns 300-400 nens d’escoleta vindran per la festa-torneig Joan Petit acompanyats per les seves respectives famílies. Per dur a terme aquest esdeveniment es necessiten voluntaris, entitats i empreses que vulguin involucrar-se amb la causa i el dia especial escollit. El Club Patí Tordera recorda que estan oberts a rebre qualsevol tipus de petició.

Vila joan petit 3

El dilluns 20 de febrer a les 20:30h, la sala polivalent de la biblioteca acollirà la presentació oficial de la festa-torneig Joan Petit que es durà a terme a Tordera amb la presència de l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia i el fundador torderenc de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer Joan Torner.