IniciNoticiesEntitatsEl conseller de Territori Josep Rull està "convençut" que el recurs contra...

El conseller de Territori Josep Rull està “convençut” que el recurs contra la C-32 no prosperarà

c-32 perllongamentEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, està “convençut” que el recurs contra la C-32 entre Tordera i Lloret no prosperarà perquè el perllongament de l’autopista és “necessari”, compta amb consens dels ajuntaments al territori i ja s’hi han incorporat millores ambientals. El recurs que ara el TSJC ha admès a tràmit porta la signatura de fins a setze entitats contràries al projecte de perllongament de la C-32. I per això, aquesta mateixa setmana, la Generalitat presentarà davant del tribunal tota la documentació per avalar que l’obra és necessària.

rull 1

El conseller creu fermament que els arguments del Govern “convenceran el tribunal” i decantaran la balança a favor de la Generalitat. Josep Rull reitera que el perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret és una obra que s’ha de fer “per ajudar a garantir la seguretat viària, reduir congestions” i contribuir a millorar la mobilitat a la zona (on la Gi-600 i la Gi-682 no poden absorbir el trànsit). Per a Josep Rull, el recurs que ara el TSJC ha admès a tràmit, no té raó de ser.

rull 2

Rull ha recordat que el perllongament de la C-32 és “una de les grans inversions en carreteres” (suma més de 70MEUR) i que l’autopista també contribuirà a reduir “la contaminació atmosfèrica”, perquè escurçarà trajectes.

ÚLTIMES NOTÍCIES