L’Institut Lluís Companys s’adhereix a la campanya “Educació i Refugi” que promou “Casa Nostra, Casa Vostra” amb diverses activitats


casanostra-casavostraDes de l’Institut Lluís Companys s’han adherit a la campanya “Educació i Refugi” que promou la plataforma Casa Nostra Casa Vostra.

Per aquest motiu, dissabte 28 de gener de 10:00h a 13:30h a la Plaça de l’Església organitzaran diverses activitats adreçades al públic infantil. En concret, hi haurà lectura d’un manifest, es farà el mural “posa la mà”, actuació de malabars amb la colla de diables, ball per nens i contacontes per Sílvia Serra. El diumenge 29 de gener dins del Mercat Setmanal, alumnes de 1r de Batxillerat vendran diversos productes de segona mà recollits al mateix institut. Tot el que recaptin anirà destinat a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra”. Leire Villalba, és alumne de segon de batxillerat i voluntària de les activitats.

refugiats ies

Per altra banda, l’Ajuntament de Tordera debatrà durant el Ple de dijous vinent una moció d’adhesió a la campanya Casa Nostra és Casa Vostra, presentada per PDECAT Tordera.