L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA I L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL POBLE SAHRAUÍ ORGENITZEN UNA CAMPANYA D'AJUT HUMANITARI PER RECOLLIR SUCRE, OLI I LLENTIES PELS REFUGIATS QUE VIUEN EN ELS CAMPAMENTS DE TINDOUF (ALGÈRIA)


L’associació de voluntariat de Tordera i els amics de Tordera pel poble saharauí ja han posat en marxa la campanya de la 13ena caravana d’ajut humanitari per el poble sahrauí que es desenvoluparà fins al proper mes de febrer. La campanya aquest any es centra en la recollida de sucre, oli i llenties pel quasi 200.000 refugiats que mal viuen en els campaments d’Algèria.
La campanya de recollida d’aliments, és especialment important, ja que a partir de l’agost del 2005, la ONU va reduir les aportacions d’aliments un 45% afectant als programes d’alimentació de primera necessitat.
Les donacions de sucre, oli i llenties es podran portar en els punts de recollida fins el proper 7 de febrer.