LA POLICIA LOCAL IMPULSA UN ANY MÉS LA CAMPANYA PREVENTIVA “COMERÇ SEGUR”.


Un any més, la Policia Local de Tordera engega la campanya preventiva “Comerç Segur”, coincidint amb el període de compres de Nadal.
Del 22 de desembre al 5 de gener, la Policia Local intensificarà la presència policial al carrers del municipi a través de les patrulles d’intervenció i de proximitat adaptant el seu horari al servei de l’horari comercial. En parla de la campanya, l’inspector de la policia local, Jordi Casas.

Per al bon funcionament de la campanya, la Policia Local ha demanat la col·laboració ciutadana i dels comerciants en tant que avisin sobre qualsevol sospita, canvi d’horari, o dubtes que puguin sorgir amb l’objectiu que es pugui millorar la prevenció en aquestes dates. Per a qualsevol dubte, consulta o incident es pot trucar al telèfon 24 hores 937640615.