LA POLICIA LOCAL DE TORDERA ORGANITZA AQUESTA SETMANA LA CLOENDA DEL CURS D'EDUCACIÓ VIÀRIA


La Policia Local de Tordera està organitzant aquesta setmana la cloenda del curs d’Educació Viària que des del mes d’octubre està impartint a les escoles de Tordera.
Aquest any, el curs s’ha adreçat a uns 600 alumnes dels cursos de 1 r, 3r i 5è de Primària i 2n d’ESO que durant aquests mesos han estat rebent classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària.
Per a finalitzar el curs i tal com es va fer l’any passat, els monitors han organitzat un circuit de bicicletes per als alumnes de 3 r i 5è de primària, semblant al que es va organitzar per la Fira Mercat del Ram, i que s’ubicarà a la zona del mercat de la fruita. Els alumnes de primer de primària, s’ha preparat una sortida al carrer per posar en pràctica, com utilitzar els passos de vianants, les voreres, etc…
El inspector de la policia local, Jordi Casas recorda quin és l’objectiu del curs d’educació vial. Els alumnes faran les classes pràctiques de circulació vial amb bicicletes pel circuit fins dimecres 25 d’abril, mentre que la festa de cloenda es reserva per divendres 27 al Parc de la Sardana.
La festa comptarà amb esmorzar per a tots els alumnes, animació amb el grup musical, regals i premis del concurs de dibuix d’educació vial.