AQUEST PROPER CAP DE SETMANA, ELS PARTITS DE BÀSQUET FEMENÍ I FUTBOL SALA ES DISPUTARAN A CASA


cftordera-vilamallaLa majoria de la jornada esportiva torderenca dels primers equips per a aquest proper cap de setmana es disputarà fora de les instal·lacions de casa, exceptuant el bàsquet femení i el futbol sala.

La jornada de dissabte s’iniciarà a dos quarts de quatre de la tarda amb el Futsal Tordera, jornada 25 de la primera territorial grup C. Els torderencs juguen en el Poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans i rebran l’Atlètic Vidreres. A dos quarts de sis de la tarda el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera afrontarà el derbi de la tercera catalana masculina a la pista de l’AECAM de Malgrat, els segons de la lliga. A les 20:00h del vespre tancarà la jornada de dissabte el Club Patí Tordera a la pista del Calafell dins de la jornada número 28 de l’OK Lliga. El partit, el podreu escoltar i seguir en directe amb la TDM.

El diumenge, el Club Futbol Tordera juga el seu partit a les 17:00h de la tarda al camp del Guíxols, un dels candidats a l’ascens de la lliga de segona. L’enfrontament serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. Tancarà el diumenge, el sènior femení del CBTordera en el poliesportiu contra les Franqueses.

Us recordem que el dissabte, Tordera serà l’escenari de la Trail Les Bruixes per diferents indrets del nostre territori, amb dos recorreguts: un de 30km i l’altre de 13. Les inscripcions es poden fer presencialment de 17:00h a 19:00h de la tarda des del lloc de la sortida, que serà la Plaça de l’Església.