UN MORT I DOS FERITS GREUS EN UN XOC MULTIPLE A LA N-II DINS EL TERME MUNICIPAL DE TORDERA.


Un home de 51 anys va morir ahir a conseqüència d’un xoc múltiple a Tordera, en un accident de trànsit en què es van veure implicats quatre vehicles, segons van informar els Mossos d’Esquadra.
La col·lisió múltiple es va produir a la N-II a conseqüència de la pèrdua de control d’un Nissan Patrol, que circulava en sentit Barcelona. El Patrol va perdre el control i va xocar contra un Chrysler Voyager que anava en sentit Girona. Un Renault 21 i un Ford Galaxy van topar seguidament amb els dos vehicles. La víctima mortal, un home de 51 anys, viatjava en el Nissan Patrol, i dos passatgers del Chrysler Voyager, Anna R.S., de 42 anys i veïna de Cassà i Antoni V.M, de 41 i veï de Salt, van resultar ferits greus. Aquests van ser traslladats a l’Hospital de Calella.

L’accident va obligar a tallar el trànsit a tres quarts de quatre de la tarda, després que es produís l’accident, i es van produir 3 quilòmetres de retencions. A les quatre es va obrir un pas alternatiu i a dos quarts de cinc el trànsit ja estava normalitzat. Cinc dotacions de bombers de Tordera, Pineda, Santa Coloma i Maçanet de la Selva van acudir al lloc dels fets.