MARIA TERESA REYNER AMB LA POESIA “ELLES” I MARIBEL MARIN AMB EL CONTE “AIGUA MARINA” SÓN ELS GUANYADORS DEL CONCURS DE SANT JORDI EN LA CATEGORIA D’ADULTS.


La regidoria de Cultura, van entregar ahir a la nit els premis Sant Jordi de poesia, contes breus i recerca local en la categoria d’adults. La guanyadora en poesia va ser Maria Teresa Reyner amb “Ellès”, el segon premi va ser per Joaquim Haro, amb “bella bella” i un accèssit per Josep Llorenç amb la poesia “Desprès del silenci”. En Contes Breus, la guanyadora va ser Maribel Marin amb el conte “Aigua Marina”, el segon premi se’l va endur Anabel Rubio amb “35” i el accèssit per Josep Muñoz Costas amb “retalls d’un temps”. El premi de Recerca Local, va quedar enguany desert, tot i això el jurat va atorgar un accèssit a Laura Molins amb un treball sobre “L’escola Melva”, que és publicarà en la propera edició del llibre esguards. La regidora de Cultura, Maria Angels Cayró, destaca la qualitat dels treballs presentats enguany, tot i lamentar que el premi de recerca local quedi desert i no es pugui editar cap llibre el proper any.

L’acte va finalitzar amb la presentació del llibre “Fibracolor mig segle d’història” dels germans Albert i Joan Mas. La presentació comptar amb la visualització d’unes diapositives sobre l’història de Fibracolor i un parlament del jutje de pau, Esteva Matas. El llibre “Fibracolor mig segle d’història” es pot trobar a partir d’avui a totes les llibreries de Tordera. D’altra Banda, avui diada de Sant jordi, a les 6 de la tarda a la biblioteca municipal, hi haurà l’hora del conte a càrrec del grup “l’Espina de la Sardina” que presentarà “El drac de Gaudí i altres contes”. A dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé hi haurà la presentació del llibre esguards i el lliurament de premis del concurs literari sant jordi de les categories infantil i juvenil i de punts de llibre. Els punts de llibre participants en el concurs estaran exposats al teatre clavé fins al 30 d’abril. Per demà, 24 d’abril, a les 8 del vespre a la biblioteca, es farà la presentació de la novel·la infantil “Quinito, quin curs el teu”, del torderenc Joaquim Haro i amb Il·lustracions de Miquel Rabert.