EL TORDERENC, PERE MANILS, ACONSEGUEIX LA TERCERA PLAÇA AL CONCURS ORGANITZAT PER CAIXA MADRID SOBRE TREBALLS DE RECERCA.


El torderenc, Pere Manils va viatjar dimecres passat a Madrid per participar en el concurs de treballs de recerca que organitzava “Caixa Madrid”. Amb el seu treball, el jove torderenc creava un servidor d’Internet utilitzant un software gratuït, el Linux, que permet enviar correus electrònics i penjar-hi pàgines webs.
Manils, que participava en l’àrea d’imatge i informàtica, va aconseguir la tercera plaça, que li atorgava un premi de 2000 èurus i una medalla de bronze.
Pere Manils ens explica com va anar el seu pas per Madrid

Amb l’estudiant Pere Manils, l’I. E. S. Lluís Companys guanya un representant d’àmbit estatal. El director de l’institut, Àngel Pous, valora la tasca de l’alumne, atesa la dificultat del treball.

L’IES Lluis Companys de Tordera que mai havia tingut cap alumne que participés en aquest concurs, ja ha guanyat algun que altre premi amb concursos sobre treballs de recerca, l’últim d’ells, fa 2 anys, també d’informàtica, i presentat per Joan Morera a la Universitat de Girona.