IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA DIUMENGE LA TERCERA JORNADA DE DIFUSIÓ DEL CENTRE...

EL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA DIUMENGE LA TERCERA JORNADA DE DIFUSIÓ DEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTISTICA.

La Fundació Teatre Clavé de Tordera impulsa per tercer any consecutiu la Jornada de Difusió del Centre de Formació Artística, on els alumnes de les aules mostren diferents espectacles de final de curs. L’acte serà diumenge 6 de juliol a partir de les 6 de tarda i al mateix Teatre Clavé. El programa d’actes inclou cinc intervencions de les diferents disciplines que s’imparteixen al centre.
La primera correspon als membres de la coral dirigida per Carme Puigdemont i que interpretaran dues peces japoneses i Edelweiss, de Richard Rodgers, i Blue Moon, de Rodgers & Hart.
L’orquestra de guitarres de Sergio Dorado oferirà la segona actuació i, posteriorment, la música i la interpretació ompliran el muntatge sobre la memòria, on es recullen els records de la Tordera dels anys 50 i 60, i es tornen a fer presents amb la veu de tres actrius. El taller de creació sonora presentarà “Curtmetratges” amb música en directe, on els alumnes han realitzat una banda sonora a tres d’aquests films.
La dansa tindrà el seu espai a “Petjades” que amb la coreografia de Paz Hueso interpretaran les peces Jocs, Parets, La Laura i Carolies. Finalment, també serà la dansa d’Anna Rodríguez i Alba Vilajeliu i amb coreografia d’Eva Vilamitjana faran un ball que portarà el nom dels cossos. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica breument en que consisteixen les intervencions.

La tercera jornada comptarà amb la col·laboració de professors de diferents escoles de formació artística i amb un fons fotogràfic que recull la imatge de La Tordera des dels anys 50. Navarro ens aporta més dades.

Aproximadament 40 alumnes participaran en aquesta tercera jornada, també anomenada “Dia de la fundació”; una jornada que coincideix amb el darrer acte, que tancarà el curs 2002 – 2003-07-01.

ÚLTIMES NOTÍCIES