DEMANEN 7 ANYS DE PRESÓ PER A UN JOVE ACUSAT D’HAVER RETINGUT A UN VEÍ DE TORDERA I DE ROBAR-LI ELS DINERS.


El ministeri fiscal demana una pena total de 7 anys de presó per a Jordi Amador Heredia, de 20 anys, acusat presumptament d’haver retingut un altre jove dins d’un cotxe amb la finalitat de robar-li els objectes que tenia. L’acusació pública demana 4 anys de presó per detenció il·legal i 3 anys més de presó per robatori amb intimidació.
Els fets, segons el fiscal, van passar la nit de l’11 de novembre del 2001 quan l’acusat va anar a Tordera a casa d’un amic d’un familiar seu i li va demanar que el portés a Girona amb el cotxe. El jove va accedir-hi i va portar l’acusat fins on aquest li va indicar, al barri de la Font de la Polvora. Una vegada allà l’acusat va amenaçar de mort el jove que l’havia portat amb el cotxe si no li entregava diners. Com que el conductor no duia diners, l’acusat el va obligar a anar a un caixer a treure’n.
Com que del caixer no van sortir prou diners, el presumpte autor dels fets va conduir el cotxe fins a un carreró i va sostreure diversos objectes del cotxe valorats en 411 euros i els va amagar al maleter del mateix cotxe. Posteriorment i sense deixar sortir el torderenc del cotxe, va estavellar aquest vehicle contra una paret i contra altres cotxes de la zona. Al cap d’un parell d’hores d’haver retingut el noi, l’acusat va recuperar els objectes del maleter i va marxar. El judici pel cas està previst que es realitzi properament i el fiscal ja a demanat 7 anys de presó contra el presumpte autor dels fets.