L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT REPRESENTARÀ AQUEST CAP DE SETMANA EL MUSIC 2003, UN MUSICAL QUE COMBINA TEATRE I CANT, AMB LA VEU DELS PROTAGONISTES EN DIRECTE.


L’entitat de teatre amateur Pere Cot representa, un any més, el musical d’estiu. Es tracta d’un musical mixt que combinarà teatre i cant, i que porta per títol “L’Anna i jo”. L’obra es situa a Siam, on el rei d’aquest país pretén fer del seu poble un poble europeu. La directora del musical, Cristina Llobet, ens afegeix més dades.

Una de les dificultats afegides per als actors és que aquest any cantaran en directe. Els actors del musical valoren aquest fet.

De tots els musicals que l’entitat ha representat, aquest és el que compta amb el repartiment d’actors més ampli. La posada en escena serà dissabte 16 a les 10 de la nit, i diumenge 17 a 2 quarts de 8 al Teatre Clavé. Les entrades ja es poden reservar al Teatre Clavé de 5 a 7 de la tarda o bé trucant al telèfon 93.765.05.72.