LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT ORGANITZA DIUMENGE UNA SORTIDA A L’ESTANY DE CAN TORRENT.


La regidoria de Medi Ambient organitza, per aquest diumenge, una nova sortida per un indret de Tordera, desprès de l’èxit de la setmana passada, on 30 persones van anar a la roureda. La proposta per diumenge, és una visita guiada a l’estany de can torrent. El punt de trobada serà a dos quarts de 10 del matí al Parc Prudenci Bertrana. Les sortides, s’engloben dins el programa d’activitats “una passejada al mes”, que pretén donar a conèixer els paisatges i les zona naturals més emblemàtiques de Tordera i rodalies. El regidor de medi ambient, Carles Aulet, ha explicat que la visita als estanys de Can Torrent, representa un canvi de paisatge amb el vist a la roureda i espera que la participació sigui tant important com en l’anterior passejada.

La sortida està organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera i l’Àrea de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.