L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENLLESTEIX LES OBRES PER SUBSTITUIR EL TERRA DE LA PISTA DE L’AMISTAT, PER UN ALTRE PAVIMENT QUE PERMETI PODER-HI PATINAR.


L’ajuntament de Tordera ha enllestit aquest dies les obres de substitució del terra de la pista coberta de l’amistat. L’actuació consistia en l’instal·lació d’un paviment òptim per poder-hi patinar. L’objectiu és que el club patí Tordera i la secció de patinatge puguin utilitzar aquest equipament, per entrenaments i partits dels seus equips de base. El regidor d’esports de l’ajuntament de Tordera, Rafel Matas reiterava la voluntat del govern de dotar d’instal·lacions esportives el municipi.

Amb aquesta actuació, l’ajuntament de Tordera dona per acabada la reforma de la pista de l’amistat, iniciada fa uns mesos amb l’adequació del seu entorn i la millora de l’accessibilitat i visibilitat.