LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TARDOR VA APLEGAR DIUMENGE, UNES 200 PERSONES EN LA REPRESENTACIÓ DE “ROSAS DE PAPEL” AMB L’ACTOR PEP MUNNÉ.


La programació estable de tardor del Teatre Clavé, va reunir unes 200 persones en la representació de “Rosas de Papel”, amb l’actor Pep Munné. L’obra consistia en una conversa amb l’escriptor Jaime Gil de Biedma, a través d’un recull dels seus millors textos. La representació va estar acompanyada per la veu i música de Sílvia Comes.
D’altra banda, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé va encetar dijous passat a la nit la iniciativa de lectures dramatitzades amb una lectura de poemes de Gil de Biedma a càrrec d’una vintena de persones vinculades a entitats. L’objectiu era oferir un espai de trobada previ per tractar aquells textos més complexos, que es van poder veure posteriorment dalt de l’escenari del teatre. La nota curiosa de l’acte, que es va fer en una de les aules de l’equipament, la va posar la presència de l’alcalde, Joan Carles Garcia, la cap de l’oposició Conxita Rodríguez i el mossén Josep, que van fer de rapsodes.