IniciNoticiesSalutContinuen baixant el pacients Covid-19 als centres de la corporació de salut...

Continuen baixant el pacients Covid-19 als centres de la corporació de salut del Maresme i la Selva

El nombre total de pacients Covid-19 ingressats als centres de la Corporació és de 8 persones, 7 menys que el dijous 18 d’agost. Actualment, hi ha 5 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 3 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (18/08) a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 nous casos i 12 altes; 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre i un trasllat en un altre centre sanitari. Aquesta setmana no s’ha comptabilitzat cap defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (18/08), s’han comptabilitzat dos nous ingressos i 4 altes; dues de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. No s’ha comptabilitzat cap defunció.

Des de l’últim recompte (18/08), pel que fa a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, no s’ha detectat cap nou cas. Han negativitzat 2 pacients respecte de la setmana passada i no s’ha comptabilitzat cap defunció. Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 7 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES