IniciNoticiesEsportsUna seixantena d’equips inscrits al torneig 3x3 de bàsquet de Festa Major

Una seixantena d’equips inscrits al torneig 3×3 de bàsquet de Festa Major

Una nova edició del torneig de bàsquet que vol mantenir l’essència d’anys anteriors

El Pavelló dels Països Catalans acollirà el proper dissabte 27 d’agost el torneig 3×3 de bàsquet organitzat pel CEEB Tordera. Una jornada esportiva consolidada per la Festa Major de Tordera, ja que aplega un bon nombre de participants, i que, enguany espera poder repetir l’èxit de nivell i ambient d’anys anteriors. Precisament, aquest any es torna a apostar pel format d’un dia, per disputar partits a mitja pista i pel concurs d’esmaixades, la novetat d’aquesta edició. Ho explica el coordinador esportiu del CEEB Tordera, Marc Muñoz.

Marc Muñoz 3×3 1

El concurs d’esmaixades és un moment del torneig que fa goig de veure

El torneig començarà a les 9 del matí i acabarà cap a les 20 de la tarda amb les finals sèniors. El mateix Muñoz detalla que suposa acollir 12 hores de bàsquet pel nostre municipi i pel club.

Marc Muñoz 3×3 2

Els premis són diferents per cada a categoria: Premini a Mini s’entregaran medalles pels guanyadors de cada categoria. D’infantil a júnior tindran un xec de 100 euros per gastar a la botiga Decathlon pels primers classificats, la categoria sènior masculí i femení se’ls entregarà 200 euros pels primers i 100 euros pels segons i finalment a la categoria veterans/es el premi serà de 200 euros per l’equip guanyador i de 100 euros pel segon classificat.

Les inscripcions es van tancar fa unes setmanes amb rècord de participació. 60 equips formaran part del torneig d’aquest any.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES