IniciNoticiesComerçLa Cooperativa Agrària participa en la campanya “Benvinguts a pagès!” aquest 1...

La Cooperativa Agrària participa en la campanya “Benvinguts a pagès!” aquest 1 i 2 d’octubre

La Cooperativa agrària ofereix, amb reserva prèvia, una degustació de productes de Tordera i una breu explicació de la història del poble i la cooperativa.

Per tercer any consecutiu, la Cooperativa Agrària de Tordera serà un dels espais adherits a la campanya de promoció de la pagesia engegada per la Generalitat de Catalunya sota el nom de “Benvinguts a pagès!”.  

L’objectiu del “Benvinguts a pagès!”, que tindrà lloc aquest 1 i 2 d’octubre,  és crear un cap de setmana de portes obertes a explotacions agrícoles i ramaderes que es complementarà amb propostes de restauració, allotjament i activitats. La Cooperativa agrària oferirà, amb reserva prèvia, una degustació de productes de Tordera i una breu explicació de la història del poble i la cooperativa. Margarita Fors, és la directora de la Cooperativa Agrària.

Benvinguts a pagès

“la cooperativa és un punt molt visible de Tordera i apostem per un producte de proximitat”

Les places per participar a Benvinguts a són limitades i les visites gratuïtes s’han de reservar prèviament a través de la pàgina web Benvinguts a Pagès, que funciona com a central de reserves. Arreu del país també s’obren les portes de ramaderies i explotacions agrícoles. Les jornades, a banda  festa també inclourà la participació de 200 allotjaments rurals i, finalment, es programaran una cinquantena d’activitats complementàries. Per assistir a la visita a la Cooperativa també es pot trucar al telèfon de l’Agrària (937 64 00 43).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES