IniciNoticiesSalutTordera se suma a la setmana europea de la lactància Materna

Tordera se suma a la setmana europea de la lactància Materna

La comissió de lactància del CAP organitzen demà i dimecres vinent diverses activitats a la biblioteca.

A Catalunya, com a molts països europeus, se celebra la Setmana Europea de la Lactància Materna. El seu objectiu és promoure l’alletament matern i donar eines per afavorir-ne el manteniment entre les mares. La campanya reivindica diverses accions, com ara ampliar la baixa per maternitat a sis mesos i, en cas que no sigui possible, compensar-ho amb d’altres formes de llicència que permetin la continuïtat de la lactància.

És per això que des de Tordera, la Comissió de Lactància Materna del CAP organitzen demà dissabte diverses activitats a la biblioteca. A les 10:30h hi haurà la presentació del lema de la setmana i l’activitat “Què és per tu la lactància?”, a les 10:45h començarà la xerrada “L’alimentació de la mare lactant: claus i pautes” a càrrec de l’Isolda Vila, nutricionista de l’EAP Tordera. Finalment a les 11:30h explicació de contes infantil, a càrrec de l’Ema de maletes de contes i mares del taller de lactància.

La Setmana Europea de Lactància, continuarà aquest dimecres 5 de Setembre amb un taller  a la biblioteca  sobre el codi internacional de comercialització de succedanis de la llet materna. L’activitat es desenvoluparà de les 11h a 13h. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES