Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesTecnologiaLa biblioteca de Tordera acull demà un taller inclòs dins el programa...

La biblioteca de Tordera acull demà un taller inclòs dins el programa TecnoGirl sobre animació amb Blender

L’activitat serà de 17:30h a 19:00h i cal inscripció prèvia

TecnoGirl és un projecte que té com a objectiu principal la divulgació de la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, i que especialment pretén fomentar les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies en edat compresa entre els 12 i 18 anys, per contribuir així a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit. Així ho detalla la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

Tecnogirl

Per demà es prepara el taller: Animació amb Blender. En aquest taller descobriràs com animar un personatge amb Blender, un programa lliure en ple creixement dins dels sectors professionals i educatius.

En aquest taller aprendràs a moure’t per Blender i descobriràs tot el procés que s’ha de dur a terme per realitzar animacions. Com es posen els ossos (Rigging), pesar-los amb la malla (Skinning), fer diferents accions (Animacions) i finalment editar les corbes de moviment per obtenir uns resultats excel·lents.

L’activitat va dirigida per a noies i nois a partir de 12 anys.  Places limitades, cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES