IniciNoticiesEducacióL'AFA Ignasi Iglesias organitza el "Casalet de juny" del 7 al 22...

L’AFA Ignasi Iglesias organitza el “Casalet de juny” del 7 al 22 de juny

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi durant les últimes setmanes de classes.

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Ignasi Iglesias, amb la col·laboració de l’empresa Joan Colls Activitats Extraescolars, organitzaran un servei d’acollida per aquelles famílies que els hi sigui difícil conciliar la feina amb l’horari intensiu de l’escola. El Casal es durà a terme del 7 de juny fins al 22 de juny, de 15 h de la tarda fins a les 16.30 h. Alhora, les prescripcions romandran obertes fins al 3 de juny. A continuació, la Mireia Rincón, tresorera de l’AFA, ens explica més sobre el servei d’acollida.

Mireia AFA Ignasi Iglesias

Alhora, per realitzar les inscripcions cal enviar un correu electrònic a afa@ignasiiglesias.cat, amb les dades de l’alumne com són el nom i cognom, curs de l’alumne, telèfon de contacte i número de compte.

Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé,  trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES