IniciNoticiesRegidoriesFinalitza la convocatòria per sol·licitar beques menjador escolar

Finalitza la convocatòria per sol·licitar beques menjador escolar

Avui és el darrer dia per optar a la convocatòria que està adreçada als alumnes d’educació infantil P3, P4 i P5, educació primària i educació secundària obligatòria. 

La presentació de sol·licituds es pot realitzar d’una d’aquestes dues formes:

Forma prioritària i preferent de manera telemàtica mitjançant el tràmit de la Seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant l’imprès normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent, especificada a la convocatòria 

Excepcionalment, i prèvia justificació fonamentada, es podran presentar sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al de l’Ajuntament, amb cita prèvia trucant al 937 64 37 17.                                         

Les beques menjador escolar estan adreçades a alumnes escolaritzats a Tordera o empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme per al curs 2022-23.La regidora de serveis socials explica que les ajudes arriben del mateix ajuntament i el consell comarcal del Maresme.

Toñi menjador escolar

La sol·licitud es formalitzarà mitjançant l’imprès normalitzat, que es podrà sol·licitar al Departament de Serveis Socials o bé descarregar-lo.  Per a més informació, documentació, tràmit telemàtic i sol·licituds ENTREU AQUÍ 

ÚLTIMES NOTÍCIES