IniciNoticiesPolíticaLa presidenta de la Diputació de Barcelona visita Tordera

La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Tordera

entrevista merce conesaLa presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha visitat avui Tordera, on ha pogut conèixer diversos projectes que es realitzaran amb el suport de la corporació.

L’objectiu d’aquestes visites, tal com ha dit Conesa, «és fer seguiment dels projectes de meses de concertació i de totes aquelles qüestions que els alcaldes volen posar sobre la taula». La presidenta de la Diputació de Barcelona ha iniciat la visita a Tordera amb la rebuda de l’alcalde, Joan Carles Garcia i diversos membres de l’equip de govern municipal amb qui ha mantingut una reunió privada. Posteriorment, i després de signar al Llibre d’Honor, ha passat pels estudis de Ràdio Tordera per explicar el suport de la diputació en diversos projectes locals. Conesa recordava el compromís de la diputació amb els ajuntaments.

conesa 1

La diputació de Barcelona subvencionarà les obres de reforma del Camí Ral i i la construcció de l’ arxiu històric local. També s’ha demanat la seva col·laboració per finançar la reforma de l’edifici de l’antic hospital, l’adequació del polígon industrial de Can Verdalet i la finalització de la ronda de circumval·lació de Tordera. Mercè Conesa es mostra disposada a col·laborar perquè aquest projectes siguin una realitat.

conesa 2

A banda de Tordera, la presidenta de la diputació de Barcelona també ha visitat avui altres municipis del Maresme com Sant Vicenç de Montalt, Premià de Mar i Cabrera de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES