IniciNoticiesSocietatEl Consell Comarcal del Maresme organitza el 30 de març una jornada sobre...

El Consell Comarcal del Maresme organitza el 30 de març una jornada sobre estratègies d’autoocupació en dones

L’emprenedoria o la creació de cooperatives de dones són algunes de les estratègies que pretenem visibilitzar i analitzar a través d’aquesta jornada.

L’autocoupació ha esdevingut una estratègia d’inserció laboral femenina. Hi intervenen diverses motivacions. Unes aposten per l’autoocupació com a camí per aconseguir els seus objectius de projecció professional; d’altres d’hi veuen abocades per l’entorn.

El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració de diferents entitats, ha organitzat la Jornada: Estratègies d’autocupació en dones per visibilitzar aquesta realitat, crear un espai d’inspiració i sororitat entre les participants, donar a conèixer diferents estratègies d’autoocupació femenina, presentar models alternatius d’ocupació en dones i oferir recursos mostrant realitats i experiències d’autoocupació femenina.

la jornada es farà el dijous 30 de març a les 17:00h a la Sala d’actes de Can Palauet (C/ d’en Palau 32 de Mataró) Per assistir-hi, cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES