IniciNoticiesSocietatS’obre el període d’inscripció per participar en el concurs de disfresses del...

S’obre el període d’inscripció per participar en el concurs de disfresses del Carnestoltes el 18 de febrer

Les inscripcions es podran formalitzar de l’1 al 15 de febrer preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica o bé presencialment a les oficines de l’OAC

La Regidoria de Festes, a través de la Comissió de Festes, ja treballa en l’organització de la festa del Carnestoltes, que aquest any preveu també recuperar el format habitual dels anys previs a la pandèmia.
La rua i el concurs de disfresses tindrà lloc el dia 18 de febrer a la tarda. 

Les inscripcions es podran formalitzar de l’1 al 15 de febrer preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, amb el formulari normalitzat.

El Concurs de Disfresses estableix diferents categories: individual i parelles, petits grups (format per un col·lectiu de 3 a 9 persones), petites comparses (formades per col·lectius de 10 a 30 persones) i comparses (formades per més de 30 persones). El regidor de festes, Pau Megias celebra que la rua recuperi la normalitat i convida a tothom a participar-hi.

Pau carnestoltes

“la ruta sortirà de l’avinguda dels països catalans fins a la concòrdia i esperem que la participació torni a ser elevada”

Com cada any, l’Ajuntament donarà ajudes econòmiques per les comparses (petites i grans) amb i sense carrossa.

Per a més informació sobre la normativa del concurs podeu consultar la convocatòria del Concurs i les bases de participació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES