IniciNoticiesEntitatsSanti Palomé rebrà el premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera...

Santi Palomé rebrà el premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera en la celebració del 40è aniversari

Aquest serà el cinquè any que Ràdio Tordera fa un reconeixement als seus locutors més històrics i amb llarga trajectòria a l’emissora.

Demà a la nit, l’equip de locutors i col·laboradors de Ràdio Tordera celebrarem l’acte final del 40è aniversari de l’emissora amb la inauguració d’una exposició i un sopar de membres i exlocutors/es.

Aprofitant aquesta vetllada, es farà entrega del Premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera en motiu del 40è aniversari, escollit conjuntament pels representants de l’assemblea al consell d’administració de l’emissora.

Aquest òrgan ha acordat atorgar aquest reconeixement a Santi Palomé, membre fundador de l’emissora l’any 1982 i peça important en l’adaptació tècnica de la ràdio al llarg dels anys. Ho explicava el director de l’emissora, Albert Sabater.

Albert premi honorífic 22

“reconeixem el fet que sigui un dels membres fundadors de l’emissora, però també la seva participació tècnica a la ràdio”

Aquest serà el cinquè any que Ràdio Tordera fa un reconeixement als seus locutors més històrics i amb llarga trajectòria a l’emissora. Els darrers premiats han estat Miquel Pujol, Roser Rocafort, Alberto Rojo i Toni López.

1 COMENTARI

  1. Sens dubte, sense la tasca feta per en Santi tant en la part tècnica com en la generositat de la seva família, recordem que la primera emisora es va muntar en un pis de la seva familia en el carrer de Santa Llúcia, aquest projecte no és ves pogut començar ni tirar endavant. El reconeixement és més que justificat !! Una abraçada

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES