IniciNoticiesSocietatTordera dona la benvinguda al 2023 amb la festa al pavelló poliesportiu...

Tordera dona la benvinguda al 2023 amb la festa al pavelló poliesportiu municipal

Ja s’ultimen els preparatius perquè Tordera doni pas al 2023 amb la Festa de Cap d’Any al pavelló dels Països Catalans

Demà posem punt i final al 2022 i, després de dos anys, la Regidoria de Joventut prepara la Festa de Cap d’Any al pavelló poliesportiu municipal de l’Avinguda dels Països Catalans. Aquesta proposta ja s’ha convertit en tot un clàssic al nostre municipi, on s’hi aplegaran centenars de torderencs i torderenques per celebrar conjuntament l’entrada a l’any nou. La regidora de joventut Bàrbara Vergés ho explicava.

cap d’any 1

Aquest any s’ha incorporat com a novetat les entrades anticipades que es van posar a la venda presencialment a les oficines de l’Ajuntament i que es van acabar en poques hores. Això és degut a la obligació de la normativa de fer un pla de seguretat i limitar l’aforament a 1500 persones. Des de l’Ajuntament han informat que en properes edicions s’estudiaran altres mesures per evitar la situació d’enguany on moltes persones s’han quedat sense entrada.

cap d’any 2

“Esperem que malgrat tot sigui una nit bona, familiar i que tots i totes tinguem molt bona entrada d’any”

Com cada any, la Festa de Cap d’Any amb discoteca mòbil començarà a la 1 de la nit i s’allargarà fins 2/4 de 6 de la matinada. L’entrada al pavelló és anticipada, tot i que es deixarà entrar sense entrada a partir de les 4 de la matinada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES