IniciNoticiesSocietatAquestes són les 5 notícies més vistes de l’any a Ràdio Tordera

Aquestes són les 5 notícies més vistes de l’any a Ràdio Tordera

Tanca l’any 2022 i conclou un any on els Serveis Informatius de Ràdio Tordera hem seguit al seu costat per informar-los de tot el què passa al municipi

Entre les milers de notícies publicades aquest any, els seguidors han estat especialment pendents de diferents temes com les intervencions policials o les propostes d’entreteniment de Tordera. Són els temes que apareixen en el rànquing de les 5 notícies més llegides a la pàgina web de Ràdio Tordera aquest 2022.

En el número 5: “El tiroteig a Sant Daniel seria per un suposat crim per tràfic de drogues” (https://radiotordera.cat/radio/?p=102098) publicada el 13 de juny del 2022. Explicàvem que un home va morir  en un tiroteig, al voltant del migdia, a la urbanització de Sant Daniel de Tordera. Els autors van fugir ràpidament del lloc amb una furgoneta negra, tal com informaven veïns presents. Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i que va  finalitzar amb tres persones detingudes, de 34, 35 i 48 anys que estarien implicades en aquesta mort violenta. La policia catalana els hauria arrestat minuts després dels fets, gràcies al dispositiu desplegat que els va enxampar a Mataró i les càmeres de seguretat de Tordera.

En el número 4: “Un accident a la carretera Gi-521 fa desviar el trànsit per dins de Sant Pere” (https://radiotordera.cat/radio/?p=101115). Un accident que va deixar a dos ferits veïns de Blanes.

En el número 3: “La Policia Local intercepta un vehicle a Sant Pere després d’haver comès un delicte” (https://radiotordera.cat/radio/?p=101734). Explicàvem que el vehicle va entrar al veïnat de Sant Pere on va ser interceptat per la Policia Local mentre circulava en direcció contrària pels carrers del veïnat. Els agents locals van actuar per reduir els ocupants del vehicle i evitar riscos a les persones que en aquell moment es dirigien a la sortida de l’escola i van ser detinguts”.

En el número 2: “Dues persones ferides lleus en ser atropellades aquest matí a l’avinguda Fibracolor” (https://radiotordera.cat/radio/?p=97990).  El 8 de febrer a les 9:05h la policia local de Tordera ha rebut l’avís d’un atropellament a l’Avinguda Fibracolor. Van resultar ferides lleus dues persones, veïnes de Tordera que posteriorment van ser traslladades a l’Hospital de Calella per valoració. El conductor del vehicle va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia.”

I la notícia més llegida del 2022 a Ràdio Tordera és la publicació del programa de Festa Major de Tordera 2022. Gairebé 6.000 visualitzacions en una notícia (https://radiotordera.cat/radio/?p=103630) on explicàvem que Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest any l’Ajuntament de Tordera ha programat un calendari d’activitats que es podrà celebrar amb normalitat. La Festa Major, que es va celebrar entre el 19 i el 26 d’agost, recupera enguany algunes de les activitats més tradicionals i multitudinàries de la festivitat. Pau Megias és regidor de festes.

pau festa major 1

Aquestes són les 5 notícies més llegides de l’any a la pàgina web de Ràdio Tordera. Un any més, des dels serveis informatius de Ràdio Tordera els agraïm la confiança dipositada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES