IniciNoticiesSocietatJa es coneix el programa de Festa Major de Tordera 2022

Ja es coneix el programa de Festa Major de Tordera 2022

Dilluns dia 22 s’estrena una de les novetats de la festa major. A partir de les 12h s’instal·larà un tobogan aquàtic al Camí Ral. L’Ajuntament col·locarà un inflable per baixar-hi en una activitat oberta a tothom.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest any l’Ajuntament de Tordera ha programat un calendari d’activitats que es podrà celebrar amb normalitat. La Festa Major, que se celebra entre el 19 i el 26 d’agost, recupera enguany algunes de les activitats més tradicionals i multitudinàries de la festivitat. A destacar, les barraques seran entre el 20 i el 23 d’agost al Parc Prudenci Bertrana comptant sempre amb grups de cançons pròpies, grups de versions i dj’s.

El regidor de festes, Pau Megias, presenta la programació de la Festa Major 2022.

Pau Festa major 1

Aquest any es recupera la Revetlla de Santa Maria. En un format totalment renovat i dirigit al públic jove, la regidoria de festes i de joventut han preparat una nit d’estrena de la festa major. A quest any es durà a terme un sopar de colles a la Plaça de l’Ajuntament amenitzat pel grup Double Chick Dúo (cal inscriure’s prèviament a la web de l’Ajuntament abans del 12 d’agost). Pau Megias en dona detalls.

Pau Festa major 2

A més, nit amb Correfoc infantil i una de les novetats: proclamació del pubillatge 2022 a partir de les 23h. Acabarà la nit amb un concert a càrrec de Blackiss.

I la festa seguirà el divendres 19 d’agost. Començarà a les 18h de la tarda amb el taller pintacares a càrrec d’Artesans de Tordera. A més de Zumba (19h), l’exhibició de Twirling (20h) obrirà la Festa Major la cantada d’Havaneres. Serà a la Plaça de l’Ajuntament a càrrec del grup “Els Cremats”. Enguany també es recupera el rom cremat, que se servirà a la mitja part.

Dissabte 20 torna el Melé Social (9h) i Passejada de Motos Clàssiques (11h). Abans, pregó infantil. Una de les novetats és el concert infantil –al Parc Prudenci Bertrana- que el protagonitzarà la cantautora Dàmaris Gelabert. Durant aquest dia destaca el retorn del Cercatasques. Serà la 22ª edició i començarà a les 19h de la tarda al Parc de la Sardana. També serà el primer dia de barraques. Nit més jove amb els grups 31 fam, La Banda del Coche Rojo i DJ Nàtura. Pau Megias explica com funcionarà aquest any les barraques.

Pau Festa major 3

Diumenge 21 torna la Cursa de Bicicletes, que canviarà el punt de sortida i se situarà davant la Residència l’Albert (18h). La mateixa tarda, a les 19h, hi haurà actuació castellera a càrrec dels Maduixots i, a la nit, més barraques. Serà el torn de Koers, Wasa Corporation i Johnny Folker (grup local).

Dilluns dia 22 s’estrena una de les novetats de la festa major. A partir de les 12h s’instal·larà un tobogan aquàtic al Camí Ral. L’Ajuntament col·locarà un inflable per baixar-hi en una activitat oberta a tothom. Mateix dia que se segueix apostant pel Holi Fest al Parc de la Mullera, entre moltes altres activitats. Nit de barraques amb Tribut a Queen i “Los 80 principales”. L’endemà, dimarts, Castells de Sorra i donació de sang. A la jornada destaca la inauguració del nou passeig fluvial a les 20h del vespre. Just abans del correfoc i el pregó. Justament, el pregó d’enguany és protagonitzat per l’epidemiòloga torderenca, consultora per la OMS, Alba Vilajeliu (23h). A la nit, barraques amb “La Tropical”, La Senyora Tomasa i DJ Sendo al Prudenci. A la Plaça, concert amb la Montecarlo.

La Festa acabarà el 24 d’agost recuperant la històrica carrera del Cós. Cla destacar que durant la tarda hi haurà concert (17:390h) i ball de nit (20h) al Parc Prudenci Bertrana. L’Ajuntament hi ha habilitat una pista de ball per fer-ho més còmode. El seguirà, entre d’altres, el Piromusical a càrrec de Pirotècnia Igual.

Dijous 25, jocs d’aigua i pujada al campanar durant el matí. Concert de tarda i ball de nit, a més de la cloenda del curset de sardanes i la Serenata. La festa conclourà el divendres 26 amb més sardanes (19h), el Sopar Popular i el concert de final de festa major.

Ràdio Tordera durà a terme retransmissions en directe d’alguns dels actes. A més, es farà un seguiment especial a les xarxes socials: Twitter, Instagram, Facebook i TikTok.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES