IniciNoticiesRegidoriesTordera tanca una setmana de reflexió contra la violència vers les dones

Tordera tanca una setmana de reflexió contra la violència vers les dones

La Regidoria d’Igualtat i les entitats torderenques tanquen una setmana reivindicativa coincidint amb el 25N Dia Mundial contra la violència vers les dones.

Durant tota aquesta setmana passada s’ha celebrat actes reivindicatius sota l’organització de la regidoria d’igualtat, joventut i esport de l’Ajuntament de Tordera i entitats del municipi. Gairebé una desena d’activitats que van començar dilluns i acabarien aquest cap de setmana. La campanya “Sabates Vermelles” a càrrec de l’Associació de Dones Torderenques va obrir i tancar el calendari d’activitats. Aquest dissabte s’ha celebrat un vermut popular en homenatge a les víctimes de violència de gènere. Marian Linares i la Lorena, representants de l’Associació de Dones Torderenques, fan un balanç dels actes que han organitzat des de l’entitat.

Balanç setmana 25N 1

Uns actes que han anat acompanyats de performance com la de les sabates vermelles, juntament amb actes que ha organitzat entitats i ajuntament. Uns actes que en tot moment tenen com a objectiu el recolzament a les víctimes, com expliquen.

Bañanç setmana 25N 2

També amb actes des del Casal de Joves que han impulsat diferents iniciatives adreçades a la conscienciació i sensibilització. Una de les propostes ha estat uns tallers gratuïts d’autodefensa femenina per a dones, a càrrec del Club Taekwondo Més Tordera, un taller d’autodefensa digital i un altre taller relacionat amb el rap i l’expressió amb perspectiva de gènere amb l’artista Bren.

Des de la regidoria d’Igualtat s’ha impulsat aquesta setmana d’actes que, com afirma la cap de l’àrea, Toñi Garcia, ha volgut fer reflexionar.

Balanç setmana 25N 3

El Ple ordinari del mes de novembre de l’Ajuntament també s’adheriria al Dia Internacional contra la violència vers les Dones a través d’una declaració institucional.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES