IniciNoticiesEntitatsProtecció Civil de Tordera prepara el pla d’actuació per la cavalcada dels...

Protecció Civil de Tordera prepara el pla d’actuació per la cavalcada dels reis

L’equip de Protecció Civil prepara la cavalcada dels reis per garantir una jornada segura.

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida, per primer cop, a la Protecció Civil de Tordera. En Joan Bascuñada, cap de protecció civil, i la Marta Nogueras, cap de grup, detallen quines tasques duen a terme a Tordera i quins projectes desenvolupen.

Tordera es prepara per celebrar Nadal i gaudir de les diferents activitats organitzades. Per això, l’equip de Protecció Civil prepara el pla d’actuació durant aquestes dates. El cap de Protecció explica que hi seran presents a la festa de Cap d’Any i a la cavalcada de reis, on la seva tasca consistirà a controlar els riscos d’aglomeració de persones, protegir la zona de trànsit i col·laborar amb la policia local en el circuit de la cavalcada. Així ho explica el cap de Protecció, en Joan Bascuñana. 

Joan Bascuñana

“TENIM FUNCIONS DE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE RISCOS “

D’altra banda, la cap de grup anima a la població a informar-se més sobre Protecció Civil, ja que les tasques que realitzen són múltiples i omplen a escala personal.

Marta Nogueras

“DEMANAR A LA GENT QUE HO INTENTIN, PERQUÈ ENTENGUIN MILLOR COM FUNCIONA “

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES