Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesSocietatEl Gran Recapte recull 30 caixes de menjar a Tordera

El Gran Recapte recull 30 caixes de menjar a Tordera

Entre els centres de recollida de Tordera i Palafolls, fins a una vintena de persones s’han prestat voluntàries per ajudar durant aquesta doble jornada solidària.

Èxit de participació al Gran Recapte d’aliments. Tordera ha tornat a ser un dels punts de recollida d’aquesta macroorganitzacio solidària que tenia la cita anual aquest passat cap de setmana. Enguany es recuperava el format de recollida física però també es combinava amb la recollida monetària que es pot fer quan es paga a caixa aportant una contribució econòmica.

L’Associació de voluntariat de Tordera i el Rebost “De tots” van ser els encarregats de gestionar els punts de recollida i els seus aliments al municipi. El supermercat Bon Àrea de Tordera va ser el punt situat a Tordera, però també van gestionar els punts del Bon Àrea i l’Spar de Palafolls, així com al Carrefour de Santa Susanna.

Entre divendres i dissabte es van recollir fins al Bon Àrea de Tordera 30 caixes d’aliments bàsics. Al Bon Àrea de Palafolls hi van recollir fins a 21 caixes, mentre que a l’Spar en van ser 12. Domi Lorenzo, coordinadora de l’Associació de Voluntariat de Tordera, en fa un balanç.

Balanç gran recapte 1

“Es nota que la gent de Tordera és molt solidària”

A Santa Susanna, entre divendres i dissabte, van recollir 7 banyeres, de les quals 5 aniran al Rebost de Tots de Tordera i 2 a Càritas de Santa Susanna. Cada banyera equival a uns 450kg d’aliments. Sumant la recollida de Tordera i Palafolls –que anirà destinat al municipi torderenc- és una aportació important, com qualifica Domi Lorenzo. També explica com es pot seguir col·laborant.

Balanç gran recapte 2

Entre els centres de recollida de Tordera i Palafolls, fins a una vintena de persones s’han prestat voluntàries per ajudar durant aquesta doble jornada solidària.

La col·laboració encara es pot fer fins al 6 de desembre a través de donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com Enguany s’ha celebrat la 14ª edició en un format mixt, on ha tornat la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat. Amb ja 14 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES