Dilluns, 28 novembre, 2022
IniciNoticiesCulturaEls torderencs Eudald Vallicrosa i Laura Pujol pugen al podi del Campionat...

Els torderencs Eudald Vallicrosa i Laura Pujol pugen al podi del Campionat de Catalunya de Lluïment

Els torderencs participaran el diumenge 27 de Novembre al campionat de Punts Lliures que també acollirà Balaguer.

Balaguer va acollir el passat cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Lluïment que organitza la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Mans Amigues, de Cassà de la Selva, que compta amb la presència dels torderencs Eudald Vallicrosa i Laura Pujol, van quedar en tercera posició de la categoria de gran, per darrera de les barcelonines Violetes del Bosc i Marenostrum. La Laura Pujol es mostrava molt satisfeta de l’actuació de la colla.

Laura Pujol

“tot i que els resultats van ser molts ajustats van aconseguir la tercera posició, i per tant, no podem estar més contents”

La colla participarà el diumenge 27 de Novembre al campionat de Punts Lliures que també acollirà Balaguer. Cal dir que hi participaran amb una coreografia dissenyada pel torderenc Enric Lleonart, a partir de la sardana ‘Congratulació’ del compositor Tomàs Gil Membrado.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES