IniciNoticiesSalutL'espai de Salut "Parlem-ne" arriba avui al CEM per conèixer de primera...

L’espai de Salut “Parlem-ne” arriba avui al CEM per conèixer de primera mà les inquietuds de la ciutadania sobre salut i benestar

La taula de Salut comunitària de Tordera organitza aquest mes trobades de format individual amb l’objectiu d’escoltar la ciutadania. Començaran dimecres 9 de Novembre a la Plaça Concòrdia de 9:30 a 12:00h.

Amb la voluntat d’escoltar les propostes i inquietuds de la ciutadania en matèria de sanitat i salut, els pròxims dies s’instal·larà un sofà a diferents espais públics on els tècnics municipals i de l’ABS atendran personalment les propostes dels ciutadans sobre la promoció i la prevenció de la salut.

L’objectiu d’aquestes trobades és conèixer, els interessos de la ciutadania a l’hora de preveure i organitzar xerrades, tallers, conferències o accions relacionades amb la sanitat i la salut pública. Nàdia Cantero és regidora de salut.

Sofà salut 1

“volem escoltar a la gent per conèixer les seves inquietuds en matèria de salut”

El “sofà” s’instal·larà en els següents espais i segons aquest calendari:

  • 17 de novembre: Davant del CEM, de 9:30h a 11:30h.
  • 21 de novembre: Al Camí Ral cantonada C/Gaudí De 9:30h a 12:00h
  • 22 de novembre: Al C/Eduardo Torroja cantonada Avinguda Fibracolor, de 9:30h a 12:00h

Nàdia Cantero convida a la població a participar de les trobades.

Sofà salut 2

Aquesta és una de les accions que es deriva de la Taula de Salut Comunitària, formada per personal tècnic de l’EAP de Tordera, l’Ajuntament, farmàcies i l’ASPCAT (Agència de Salut Pública). En aquest sentit, també s’està enllestint el Pla Local de Salut. Aquest Pla haurà de permetre ordenar i prioritzar les actuacions que ja s’estan realitzant i les que es portaran a terme a Tordera per tal d’incidir en la millora del benestar i la salut de la població i reduir les desigualtats socials a partir d’un treball transversal que incideixi en tots els determinants de la salut.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES