IniciNoticiesEsportsLa Paula Gómez convocada per entrenar amb la selecció Catalana de Taekwondo

La Paula Gómez convocada per entrenar amb la selecció Catalana de Taekwondo

Gràcies a la tercera posició aconseguida al Campionat de Catalunya Junior, la torderenca podrà gaudir de l’experiència i de la valoració dels tècnics de la selecció

Aquest passat diumenge, la Mar Bella de Barcelona va tornar a ser la seu de diferents proves de taekwondo a nivell català. Des del club torderenc van participar-hi amb dues competidores de l’equip de combat, la Paula Gómez i la Yasmín Aharchaou. Les dues debutaven a la categoria junior. El resultat més destacat del Campionat de Catalunya va ser la tercera posició aconseguida per la torderenca Paula Gómez. L’Oscar Pavón, responsable i mestre del TKD+Tordera, explica que va ser una competició difícil, però que la Paula va demostrar estar a l’alçada de la nova categoria pel proper 2023.

Oscar Pavón selecció 1

“estem al nivell per competir a la categoria junior, la Paula va guanyar el primer fent un semi-ko i a la semifinal va lluitar contra la campiona de Catalunya i va plantar-li cara, en qualsevol moment podia haver-la guanyat”

Amb aquesta medalla de bronze, la Paula s’ha guanyat la seva plaça per anar a entrenar amb la selecció catalana de Taekwondo, el proper dissabte 19 de novembre al CAR de Sant Cugat. L’entrenador torderenc Oscar Pavón detallava el valor d’aquesta convocatòria.

Oscar Pavón selecció 2

La Paula Gómez gaudirà un cop més de la valoració dels tècnics de la selecció i de l’experiència que suposa la consolidació del projecte esportiu impartit per part de l’entitat torderenca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES