IniciNoticiesCultura«El trencanous» arriba diumenge al Teatre Clavé

«El trencanous» arriba diumenge al Teatre Clavé

El Ballet de Barcelona presenta una adaptació de l’espectacle inspirada en el modernisme català

El Ballet de Barcelona presenta diumenge, a les 19 h al Teatre Clavé, El Trencanous. Amb la direcció de Chase Johnsey, Carlos Renedo i Carolina Masjuan, l’espectacle de dansa compta amb coreografia de Marta Bustamante, Chase Johnsey i Anna Ishii i Jordi Rubio.

El Trencanous del Ballet de Barcelona es va estrenar l’any 2019 i ja acumula 11 funcions de les quals han gaudit 7 000 espectadors. Es tracta d’una peça inspirada en el modernisme català, que integra institucions culturals com esbarts i castellers. Una gran producció amb un argument innovador que qüestiona els estereotips de la societat actual.

‘El Trencanous’ explica la història de la Clara, una valenta i atrevida jove que junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern fins a arribar al Món dels Dolços, on la protagonista descobreix una força interior que desconeixia tenir. Les entrades al preu de 20 euros anticipada i 23 euros a taquilla es poden reservar al mateix teatre o trucant al 93.765.05.72

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES