IniciNoticiesEsportsAquest dissabte arriba a Tordera la segona edició del circuit maresmenc de...

Aquest dissabte arriba a Tordera la segona edició del circuit maresmenc de cros

És una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa prop de 10 anys

El Consell Esportiu del Maresme conjuntament amb l’empresa Gesport i la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, organitzen el segon circuit maresmenc de cros. Tordera acollirà el dissabte 19 de novembre la segona edició amb la voluntat de tenir una continuïtat amb la resta de poblacions participants. Gràcies a l’èxit de participació de l’any passat, consolidant així el paratge i circuits del Parc Prudenci Bertrana, aquest dissabte arriba la tercera etapa de la competició, inclosa dins del circuit maresmenc de proves d’atletisme. Amb el principal repte de continuar potenciant l’esport entre la ciutadania, dins de la campanya “Tordera, Esport i Natura”. El regidor d’esports Pau Megias explica l’objectiu del cros.

Pau Megias 1

“estàvem molt contents de la primera edició, vam tenir uns 500 participants en totes les categories. Creiem que tenim potencial per poder fer esdeveniments d’aquest tipus”

En total 7 categories són les que s’estableixen en aquest circuit de cros, pensat per tots els públics, tant clubs com individuals. En Pau Megias donava valor a la zona del Parc Prudenci Bertrana com un espai ideal per desenvolupar aquest tipus de proves adaptades als diferents nivells.

Pau Megias 2

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa prop de 10 anys, que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2022/23. Les inscripcions són només online a www.gesport.cat i tenen un preu de 3 euros.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES