IniciNoticiesRegidoriesEl Servei Local d'Ocupació impulsen una formació relacionada amb les xarxes socials...

El Servei Local d’Ocupació impulsen una formació relacionada amb les xarxes socials per aquest mes de novembre i desembre

Els objectius del curs són comprendre els nous canals de comunicació per a la recerca de feina o prevenir possibles atacs de seguretat digital.

Els Servei Local d’Ocupació impulsa noves formacions orientades a la recerca de feina. Durant aquest Novembre i Desembre preparen una formació relacionada amb les xarxes socials i la seguretat.

Els objectius del curs són conèixer les avantatges i desavantatges de fer servir les xarxes socials, classificar i identificar els principals tipus de xarxes i el seu impacte, comprendre els nous canals de comunicació per a la recerca de feina, gestionar la identitat digital professional i prevenir possibles atacs de seguretat.

El regidor d’ocupació, Rafa Delgado recorda que cursos com aquest són eines que es dota a la ciutadania per formar-se.

Rafa curs

“volem donar eines per accedir a una feina o mantenir-la”

El curs es farà els dies 17, 18, 21, 24, 25 i 28 de novembre i el 1, 2, 12 i 15 de desembre de 9:00h a 12:00h i va dirigit a les persones inscrites al Servei Local d’Ocupació. Per més informació es pot trucar al 93.765.04.14 o bé a inserció.tordera@tordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES