Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesEntitatsL'Associació de Voluntaris i Amics i de l'Hospital fa una crida per...

L’Associació de Voluntaris i Amics i de l’Hospital fa una crida per tenir nous voluntaris

Per ser voluntari o voluntària, i conèixer la tasca de l’Associació de Voluntaris i Amics i de l’Hospital, podreu informar-vos al 676.84.51.46 o visitant el web avah.cat

L’Associació de Voluntaris i Amics i de l’Hospital necessita nou voluntariat.  Després de la pandèmia, en que les seves activitats es van reduir, s’han trobat que moltes persones que hi col·laboraven ja no ho poder fer per motius d’edat o de salut. Ho explicava en el programa Ona Maresme, la seva coordinadora, Montse Fabregas.

Voluntariat hospital 1

“hem reduït a la meitat el nombre de voluntaris”

La tasca humana i solidària dels voluntaris és molt important en l’acompanyament de malalts de llarga durada i persones ingressades-

Aquest voluntariat pot col·laborar també en els diversos centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. També hi ha persones que acompanyen persones grans a una visita mèdica als diferents ambulatoris. També en les activitats d’animació per infants ingressats. Montse Fabregas ens explica les principals accions que duu a terme l’associació a dia d’avui.

Voluntariat hospital 2

Els voluntaris també reben formació i se’ls demana que ofereixin almenys dues hores a la setmana. Per ser voluntari o voluntària, i conèixer la tasca de l’Associació de Voluntaris i Amics i de l’Hospital, podreu informar-vos al 676.84.51.46 o visitant el web avah.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES