IniciNoticiesEsportsSebas Marteles deixa de ser entrenador del primer equip del CFTordera

Sebas Marteles deixa de ser entrenador del primer equip del CFTordera

Els motius són personals i marxa deixant el conjunt torderenc líder a la segona catalana de futbol

El club torderenc va fer oficial ahir a través de les xarxes socials que l’entrenador del primer equip, Sebas Marteles, deixava la banqueta groc i vermella. Els motius són estrictament personals de l’entrenador. El CFTordera ha volgut agrair la feina feta des que va arribar al club aquesta temporada acompanyat d’un “sempre tindràs un lloc a casa nostra”. En declaracions al Show dels Esports, el mateix Sebas Marteles, explica que la decisió ha sigut difícil de prendre.

sebas marteles 1

“Ha sigut una decisió molt meditada, però a vegades s’han de prioritzar les coses. Visc a Vilassar i se’m fa complicat compaginar amb la feina i amb els fills”

El fins ara entrenador del primer equip marxa deixant el conjunt torderenc líder a la segona catalana de futbol. Amb un balanç de 8 partits, 5 victòries, 2 empats i 1 derrota. Uns registres històrics que no es veient des del 2019 quan el CFTordera va aconseguir l’últim ascens a segona catalana. Marteles es mostra content d’haver pogut posar el seu granet de sorra aquesta temporada.

sebas marteles 2

L’actual coordinador esportiu del CFTordera, Jose Cáceres serà l’encarregat d’agafar el relleu d’en Sebas Marteles. El nou entrenador té la voluntat de mantenir el projecte esportiu iniciat per en Sebas, conservant la mateixa filosofia de joc.

sebas marteles 3

L’entrevista sencera amb en Sebas Marteles la podreu escoltar avui dins del Show dels Esports a partir de les 20h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES