IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el primer equip del CPTordera s’estrena al Parroquial

Aquest cap de setmana el primer equip del CPTordera s’estrena al Parroquial

El CFTordera i l’Athletic Club Tordera Parc també juguen a casa, mentre que els sèniors del CEEB Tordera i el Futsal els hi toca juga a domicili

La jornada de dissabte arriba carregada de partits, concretament 3 a la mateixa franja horària. El Club Patí Tordera farà l’estrena al Parroquial demà a les 17:15h. Els torderencs, necessitats de victòries, després de perdre la setmana passada, en aquesta quarta jornada de l’OK Lliga Plata Sud reben al Colegio Alameda de Osuna de Madrid. Aquest enfrontament es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube.

A la mateixa hora, però al camp municipal d’esports, començarà el derbi maresmenc entre el CFTordera i el Malgrat CD. Un partit entre dos conjunts que viuen situacions semblants, han guanyat 4 partits i només els separa 1 punt a la taula classificatòria. Un enfrontament que es podrà seguir en directe per la ràdio i pel segon canal de youtube.

Dissabte també juga el CEEB Tordera Uni Girona. L’equip femení de Copa Catalunya visita la pista del Vilanova en aquesta setena jornada de lliga. Aquest enfrontament es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube a partir de les 18:00h.

En futbol sala el Maçanet Futsal A serà el rival del Futsal Tordera a l’ultima jornada de la primera fase de la Copa Girona. El partit dissabte a les 20:00h.

La jornada de diumenge l’obrirà el sènior masculí del CEEB Tordera a les 16:00h. Els torderencs, segons a la classificació, buscaran mantenir-se a la part alta de la taula contra l’UE Ripoll.

I per acabar, l’Athletic Club Tordera Parc també tancarà la Copa Girona de futbol sala amb l’enfrontament a casa contra el Vilafant a les 17:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES