Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesSocietatEls transportistes anuncien una vaga indefinida a tot l'Estat

Els transportistes anuncien una vaga indefinida a tot l’Estat

L’aturada començarà la mitjanit d’aquest diumenge i està convocada per la mateixa plataforma que ja va liderar les protestes el mes de març

El sector dels transports ha decidit, que torna a manifestar-se, com ho va fer el març, amb una vaga indefinida a tot l’Estat. De fet, la protesta està convocada per la Plataforma en Defensa del Transport, l’organització que agrupa autònoms i petites empreses d’aquest àmbit professional i que ja va liderar les aturades en aquell moment. Fa vuit mesos, quan va començar l’auge en el preu dels combustibles, van aconseguir gràcies a la seva protesta que hi hagués desabastiment en certes parts de la geografia espanyola i que se’ls escoltés. Ara, volen fer exactament el mateix.

En aquesta ocasió, però, l’objectiu és denunciar l’incompliment dels acords que van assolir el març. Parlem dels carregadors, dels seus clients i de la llei que prohibeix que treballin a pèrdues, així com de la suposada falta de control en la seva aplicació. L’aturada començarà la mitjanit d’aquest diumenge dia 13 al pròxim dilluns 14 de novembre. La Plataforma ha afirmat tenir el suport d’altres sectors com l’agricultura i la ramaderia, també ofegats per l’escalada de costos.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES