Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera organitza aquesta tarda un acte commemoratiu del’1-O a...

Junts per Tordera organitza aquesta tarda un acte commemoratiu del’1-O a Tordera

La biblioteca de Tordera serà una de les primeres parades de presentació del nou llibre “Aquell octubre” de Quim Forn

Junts per Tordera organitza avui dimecres, un acte commemoratiu de l’1-O. Amb l’objectiu de rememorar el primer d’octubre del 2017, des d’una perspectiva municipal i nacional, proposem una trobada- amb el Conseller i represaliat polític, Quim Forn. Un dia per refermar la necessitat d’exercir el dret d’autodeterminació i fer efectiu el mandat sorgit del referèndum de l’1 d’Octubre d’ara fa 5 anys.

Forn serà a Tordera per presentar el seu nou llibre “Aquell octubre”, una crònica que dona veu a les persones anònimes que van fer possible l’1 d’octubre. Una obra que presentarà per posar en valor la feina de milers de persones, també a Tordera, que van posar en perill la seva integritat per garantir el legítim dret de la societat catalana a votar i a decidir el seu futur.

L’acte se celebrarà a les 19h de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera. És una proposta oberta a tothom i amb entrada lliure, d’acord amb l’aforament de l’espai. Comptarem amb la presència l’alcalde del municipi Joan Carles Garcia, la Diputada al Parlament de Catalunya, Judith Toronjo i la nova alcaldable de Junts per Tordera per a les properes eleccions municipals, Elisabet Megias. Juntament amb el Conseller Quim Forn, atendran al públic i mitjans a l’acte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES