IniciNoticiesEntitatsL'AMPA Serra de Miralles anuncia novetats en la presentació d'extraescolars pel mes...

L’AMPA Serra de Miralles anuncia novetats en la presentació d’extraescolars pel mes d’octubre

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida a la Tamara Gómez, vocal de l’Associació de Mares i Pares de l’escola Serra de Miralles, i a la Susanna Sánchez, secretaria de l’entitat. Les membres de l’associació expliquen quina funció desenvolupen dins el centre educatiu i quins són els pròxims reptes assolir.

Des de l’inici del curs, l’Associació de Mares i Pares de l’escola Serra de Miralles han treballat per oferir un gran ventall d’extraescolars a les famílies del centre. L’equip de mares i pares està acabant d’organitzar totes les activitats abans d’acabar el termini de preinscripcions, i han anunciat que els alumnes de l’escola Serra de Miralles podran tornar a gaudir d’extraescolars com l’anglès, el taekwondo i la cuina. A més, la vocal ha anunciat que hi haurà tres nous extraescolars de cares al pròxim mes: activitats VEIE, capoeira i percussió. Així ho detalla la Tamara Gómez, vocal de l’AMPA Serra de Miralles.

Tamara Gómez

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES