IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona l’únic equip que aconsegueix la victòria en...

El CEEB Tordera Uni Girona l’únic equip que aconsegueix la victòria en la primera jornada esportiva

Les torderenques van endur-se la primera victòria de la temporada al Nou Congost per un voluminós 55 a 76 contra el Manresa CBF

L’estrena dels equips torderencs, del bàsquet i del futbol, a les competicions esportives ens ha deixat una victòria i dues derrotes. La jornada de dissabte la va obrir el sènior masculí del CEEB Tordera que jugava a domicili a la pista del Bàsquet Vilafant. El conjunt de Xavier Isarn, que milita un any més a segona catalana masculina, no va poder batre un rival dur que es va fer fort a la seva pista. El conjunt masculí del CEEB Tordera només va retallar distàncies al segon quart a l’aconseguir un parcial de 9 a 21. La resta de quarts i sobretot l’últim van acabar de sentenciar el partit pels torderencs que finalment van perdre 73 a 63. El proper partit serà aquest dissabte 1 d’octubre al Pavelló dels Països Catalans a les 17:30h contra l’Escala.

La bona notícia de la jornada de dissabte ens la va deixar el CEEB Tordera Uni Girona. L’expectativa era màxima per veure el debut de l’equip torderenc en aquesta Copa Catalunya, i no va decebre. El sènior femení va donar una bona imatge davant d’un dels rivals més difícils de la categoria, el Manresa CBF. Dominant i sempre anant per davant en el marcador, les torderenques van endur-se la primera victòria de la temporada per un voluminós 55 a 76. La Julia Juvanteny va ser la jugadora torderenca destacada del partit amb 15 punts. El proper partit serà aquest proper dissabte 1 d’octubre a casa a les 19:30h contra el Draft Gramanet A.

Mala sort pel primer equip del CFTordera en la seva estrena aquesta temporada a la segona catalana de futbol. Els torderencs rebien la visita ahir diumenge al camp municipal d’esports de la UE Tossa, un dels rivals més forts de la categoria. Un municipal d’esports que va lluir una entrada immillorable per veure aquest enfrontament d’alta intensitat i que els torderencs van dominar a la primera part. Dos pals i diferents ocasions podien haver avançat al conjunt torderenc, però va ser el Tossa qui va començar marcant al minut 28 de joc. A la represa, el Tordera es va desinflar i va encaixar el segon gol al minut 60. El marcador ja no es va moure (0-2). Tot i la derrota, l’equip torderenc va mostrar una bona imatge davant la seva afició. El següent partit serà aquest diumenge 2 d’octubre a les 17h al camp del Calonge. El primer equip del CPTordera va disputar divendres el segon partit de la lliga catalana. Els torderencs van guanyar al Club Patí Taradell (5-2) i se situen líders del grup A.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES