Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciAppS’obre un nou procés de pressupostos participats amb les assemblees veïnals

S’obre un nou procés de pressupostos participats amb les assemblees veïnals

Les assembles als diferents barris i urbanitzacions tindran lloc entre el 26 de setembre i el 16 d’octubre. El termini de presentació de propostes per part dels ciutadans serà del 26 de setembre al 30 d’octubre.

A partir d’avui s’inicia un nou procés de pressupostos participats. El regidor delegat del projecte, Rafa Delgado ha anunciat l’inici les assemblees informatives sobre el nou procés, així com el termini de recollida de propostes que els ciutadans vulguin projectar per la seva zona de residència durant aquesta pròxima edició. 

Les assembles als diferents barris i urbanitzacions tindran lloc entre el 26 de setembre i el 16 d’octubre. El termini de presentació de propostes per part dels ciutadans serà del 26 de setembre al 30 d’octubre, mentre que la votació dels projectes, una vegada aprovades les propostes per la seva viabilitat per part dels serveis tècnics, econòmics i jurídics , serà de l’1 al 31 de desembre. Rafa Delgado ha assenyalat també  la importància de participar en el període de presentació de propostes per tal que el projecte sigui el màxim de participatiu, divers i respectuós amb les necessitats dels veïns i de les zones. 

Rafa pressupostos participats

“La importància que siguin els veïns qui proposin les necessitats dels seus barris”

Fa uns dies el consell veïnal va aprovar els projectes que es durant a terme a finals d’any i part del 2023. Les propostes estan molt relacionades en la via pública, parcs i equipaments.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES