Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEsportsL’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu  apostant...

L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu  apostant per l’esport local i les retransmissions esportives

L’essència serà la mateixa però amb canvis respecte a la temporada passada

Avui dilluns 12 de setembre es dona el tret de sortida a la temporada esportiva a Ràdio Tordera. Aquesta nova programació de tardor-hivern-primavera continuarà apostant, una temporada més, per la proximitat, la difusió de les activitats i el moviment del dia a dia de les entitats esportives torderenques. Enguany però, hi ha hagut un canvi en la direcció del projecte, que ara passarà a liderar la Yunsara Barcial. Ho explica la nova cap d’esports.

Amb ganes d’afrontar nous reptes i seguir sent l’altaveu de l’esport torderenc dins de Ràdio Tordera

El Show dels Esports, el programa esportiu diari, tornarà a fer el seguiment de l’actualitat dels clubs del municipi de dilluns a divendres de 20 a 21h i repetit de 6 a 7h del matí. L’esport base, les rodes de jugadors/es i les seccions dels col·laboradors habituals tindran un pes important en la configuració del programa. La Yunsara Barcial, cap d’esports i presentadora del programa ens detalla l’estructura que tindrà el Show dels Esports.

Yunsara

Les retransmissions dels primers equips de l‘hoquei patins, bàsquet i futbol continuaran formant part dels continguts setmanals dins de la programació del cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES