Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEsportsEl Club Judo Tordera recupera l’activitat esportiva i les competicions

El Club Judo Tordera recupera l’activitat esportiva i les competicions

Tot i la tornada a la normalitat l’entitat torderenca ha passat de comptar amb 60 alumnes a tenir 27 aquest any

Ha començat l’inici del curs escolar i les entitats esportives tornen a reprendre els entrenaments i l’activitat esportiva. És el cas del Club Judo Tordera, que comença a perfilar la nova temporada. L’entitat ha patit directament les restriccions i les mesures durant els últims dos anys. De fet, les competicions esportives es van haver de suspendre i tot va quedar pràcticament aturat. Ara, sembla que ja torna a recuperar-se la situació i els entrenaments, però amb un número d’alumnes inferiors a anys enrere. En Joan de la Torre, entrenador i coordinador de l’entitat comenta aquesta pèrdua de competidors.  

Joan de la Torre

La federació catalana de judo encara no ha publicat el calendari de tornejos, tot i que des de l’entitat torderenca ja preparen els campionats de Catalunya. De moment, en Joan de la Torre explica com estan tornant a la normalitat.

Joan de la Torre 2

El mes que ve tenim una competició a Andorra i una altra a França

Durant tot l’any el Club Judo Tordera ofereix matricula gratuïta per tots aquells interessats que vulguin anar a provar. Els entrenaments són els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h a partir de 4 anys al Pavelló dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES