Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesCulturaLa Nostra Dansa té com a futur projecte aconseguir que Tordera sigui...

La Nostra Dansa té com a futur projecte aconseguir que Tordera sigui la Capital de la Sardana

Alhora, l'associació continuarà treballant internament per organitzar futures activitats i projectes de cara al 50è aniversari.

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Marià Vilajeliu, president de l’Associació La Nostra Dansa, per fer una valoració de la temporada i conèixer els seus futurs projectes.

L’Associació La Nostra Dansa finalitza la temporada amb una valoració positiva, ja que han pogut recuperar una programació semblant als anys anterior a la pandèmia. A més, l’entitat celebra l’èxit de la 45º edició del curset de La Nostra Dansa que han organitzat durant l’estiu.

Alhora, l’associació continuarà treballant internament per organitzar futures activitats i projectes de cara al 50è aniversari. D’igual forma, el president ens ha anunciat que els hi agradaria presentar candidatura per la capitalitat de la sardana, i proclamar Tordera Capital de la Sardana com a futur projecte. Així ens ho explica en Marià Vilajeliu, president de l’associació La Nostra Dansa.

Marià Vilajeliu

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES